Športne panoge

Košarka Nogomet Odbojka na mivki Atletika Tenis

Specifične lastnosti

Primerno za parašportnike

Predstavitev

Športni park Trebnje je večnamenski športni kompleks, ki se nahaja na naslovu Kidričeva cesta 2A v Trebnjem. Park ponuja široko paleto športnih aktivnosti, vključno s košarko, nogometom, odbojko na mivki, atletiko, tenisom in drugimi. Poleg glavnih športnih površin, kot so manjše nogometno igrišče z umetno travo (53 x 35 metrov), krožna tekaška steza s petimi 200-metrskimi progami ter skakalnica za skok v daljino in višino, je na voljo tudi teniško igrišče, igrišče za odbojko na mivki, drsališče s podlago iz umetne mase in košarkarsko igrišče. Športni park Trebnje je prilagojen tudi za parašportnike in ponuja urejen dostop za gibalno ovirane osebe.

Galerija

O destinaciji Posavje & Čatež

Gradovi nad reko Savo vabijo do njenega sotočja z reko Krko, kjer so Terme Čatež z največjo termalno riviero v Sloveniji. Večje športne zmogljivosti ponujajo bližnje Brežice in druga mesta.

Več o destinaciji
Najbližja letališča: Zagreb 48 km / 36 min, Ljubljana 130 km / 1 h 19 min, Trst 199 km / 2 h
Nadmorska višina: 140 - 940 m
Površina: 968
Število prebivalcev: 75,740

Športni hoteli v bližini

  • 0 km
  • do 1 km
  • do 10 km
  • do 30 km
  • do 60 km

Raziščite športne zmogljivosti v bližini

Naj bo kraj vaših priprav ali športnega dogodka izhodišče za izbiro športne ponudbe po vaši meri. Razširite pogled in odkrijte, kaj vse vam še ponuja dežela športne kulture!

Športne agencije za organiziranje priprav in športnih dogodkov

Pri organiziranju vseh pomembnih podrobnosti vaših športnih priprav v Sloveniji (namestitev, prehrana, prevozi, sodelujoči strokovnjaki in še bi lahko naštevali) se lahko zanesete na izkušene športne agencije.

Slovenija, športna destinacija

Slovenija, športna destinacija

Dobrodošli v deželi izjemne športne kulture. Spoznajte možnosti zakaj je Slovenija odlična športna izbira za uspešno izvedbo športnih priprav ter organizacijo rekreativnih in vrhunskih športnih tekmovanj.



Partnerji