Športne panoge

Košarka Odbojka Rokomet Badminton Namizni tenis

Predstavitev

Pripravljalni center številnih vrhunskih domačih in tujih športnih ekip in reprezentanc omogoča izvedbo vrhunskih priprav in športnih prireditev. Dvorana je že gostila evropsko prvenstvo v košarki U20, svetovno in evropsko prvenstvo v karateju in evropsko prvenstvo v namiznem tenisu. Športna dvorana z odličnim parketom in osvetljavo je primerna za košarko, dvoranski nogomet, rokomet, odbojko, badminton in namizni tenis. S pregradno steno se lahko pregradi na dve polovici. Tribune sprejmejo gledalcev. Na voljo so slačilnice, sanitarije, fitnes in gostinski lokal.

Galerija

O destinaciji Kranjska Gora

Gorsko športno središče je pozimi prizorišče mednarodnih tekem alpskih smučarjev, vse leto pa dolina aktivnosti na prostem. Blizu slovite letalnice rekordov je Nordijski center Planica s tudi poleti zasneženim tunelom, višinskimi sobami in drugimi zmogljivostmi.

Več o destinaciji
Najbližja letališča: Ljubljana 70 km / 54 min, Celovec 65 km / 55 min, Trst 179 km / 2 h 3 min
Nadmorska višina: 806 m
Površina: 256
Število prebivalcev: 7,970

Športni hoteli v bližini

  • 0 km
  • do 1 km
  • do 10 km
  • do 30 km
  • do 60 km

Raziščite športne zmogljivosti v bližini

Naj bo kraj vaših priprav ali športnega dogodka izhodišče za izbiro športne ponudbe po vaši meri. Razširite pogled in odkrijte, kaj vse vam še ponuja dežela športne kulture!

Športne agencije za organiziranje priprav in športnih dogodkov

Pri organiziranju vseh pomembnih podrobnosti vaših športnih priprav v Sloveniji (namestitev, prehrana, prevozi, sodelujoči strokovnjaki in še bi lahko naštevali) se lahko zanesete na izkušene športne agencije.

Slovenija, športna destinacija

Slovenija, športna destinacija

Dobrodošli v deželi izjemne športne kulture. Spoznajte možnosti zakaj je Slovenija odlična športna izbira za uspešno izvedbo športnih priprav ter organizacijo rekreativnih in vrhunskih športnih tekmovanj.



Partnerji