Športne panoge

Košarka Futsal - mali nogomet Odbojka Rokomet Lokostrelstvo Športno plezanje Tenis Badminton Namizni tenis Ples Sabljanje Squash Šah Pikado Judo Rokoborba Tekwando Karate Ju jitsu Ostale borilne veščine

Specifične lastnosti

Primerno za parašportnike Možnost organizacije prijateljskih tekem: klubi nacionalnega nivoja, ki tekmujejo v nacionalnih ligah Možnost organizacije prijateljskih tekem: klubi nacionalnega nivoja, ki tekmujejo v mednarodnih ligah Možnost organizacije prijateljskih tekem: nacionalne reprezentance

Predstavitev

V dvoetažni dvorani, znani po tekmah rokometa, košarke, odbojke in malega nogometa, lahko hkrati vadi 7 različnih skupin v različnih športnih panogah. V pritličju so parketne površine, izvlečne tribune, garderobe in plezalna stena. Na galerijah so igrišča za badminton in namizni tenis, vadišče za golf in squash, dvorani za borilne veščine in aerobiko ter manjši prostori za kondicijsko vadbo.

Galerija

O destinaciji Velenje & Topolšica

V mestu z Naj kopališčem v Sloveniji so v dvorani ponosnih rokometašev urejeni prostori tudi za druge športe. Navijači uživajo na nogometnem igrišču, atletskem stadionu in ob smučarski skakalnici v centru mesta. Terme Topolšica so prava izbira za rehabilitacijo.

Več o destinaciji
Najbližja letališča: Ljubljana 77 km / 1h 9 min, Maribor 68 km / 48 min, Zagreb 183 km / 1 h 56 min
Nadmorska višina: 370 - 450 m
Površina: 84
Število prebivalcev: 33,560

Športni hoteli v bližini

  • 0 km
  • do 1 km
  • do 10 km
  • do 30 km
  • do 60 km

Raziščite športne zmogljivosti v bližini

Naj bo kraj vaših priprav ali športnega dogodka izhodišče za izbiro športne ponudbe po vaši meri. Razširite pogled in odkrijte, kaj vse vam še ponuja dežela športne kulture!

Športne agencije za organiziranje priprav in športnih dogodkov

Pri organiziranju vseh pomembnih podrobnosti vaših športnih priprav v Sloveniji (namestitev, prehrana, prevozi, sodelujoči strokovnjaki in še bi lahko naštevali) se lahko zanesete na izkušene športne agencije.

Slovenija, športna destinacija

Slovenija, športna destinacija

Dobrodošli v deželi izjemne športne kulture. Spoznajte možnosti zakaj je Slovenija odlična športna izbira za uspešno izvedbo športnih priprav ter organizacijo rekreativnih in vrhunskih športnih tekmovanj.



Partnerji