Športne panoge

Košarka Futsal - mali nogomet Rokomet Namizni tenis Ostale borilne veščine

Specifične lastnosti

Primerno za parašportnike

Predstavitev

Večnamenska dvorana v destinaciji dostopnega turizma, je primerna za rokomet, košarko in mali nogomet. Preurediti jo je mogoče tudi za karate, judo, namizni tenis in druge športe. Dvorana je dostopna in prijazna za invalide. Že od leta 2004 gosti Mednarodno prvenstvo Slovenije v namiznem tenisu za invalide Slovenia Open. V letu 2024 je dvorana prenovljena in omogoča hlajenje ter je opremljena z novim športnim podom.

O destinaciji Laško

Mesto dveh zdraviliških in termalnih centrov, pivovarstva, čebelarstva in zeliščarstva slovi kot destinacija dostopnega turizma. Večnamenska dvorana, primerna za različne športe, je prizorišče pomembnih tekem v namiznem tenisu za športnike invalide.

Več o destinaciji
Najbližja letališča: Ljubljana 91 km / 1 h 15 min, Maribor 58 km / 45 min, Zagreb 114 km / 1 h 30 min
Nadmorska višina: 260 m
Površina: 198
Število prebivalcev: 13,060

Športni hoteli v bližini

  • 0 km
  • do 1 km
  • do 10 km
  • do 30 km
  • do 60 km

Raziščite športne zmogljivosti v bližini

Naj bo kraj vaših priprav ali športnega dogodka izhodišče za izbiro športne ponudbe po vaši meri. Razširite pogled in odkrijte, kaj vse vam še ponuja dežela športne kulture!

Športne agencije za organiziranje priprav in športnih dogodkov

Pri organiziranju vseh pomembnih podrobnosti vaših športnih priprav v Sloveniji (namestitev, prehrana, prevozi, sodelujoči strokovnjaki in še bi lahko naštevali) se lahko zanesete na izkušene športne agencije.

Slovenija, športna destinacija

Slovenija, športna destinacija

Dobrodošli v deželi izjemne športne kulture. Spoznajte možnosti zakaj je Slovenija odlična športna izbira za uspešno izvedbo športnih priprav ter organizacijo rekreativnih in vrhunskih športnih tekmovanj.



Partnerji