Športne panoge

Odbojka na mivki

Predstavitev

Igiršče za odbojko na mivki se nahaja v neposredni bližini plaže Hotela Delfin in je športni objekt namenjen športni vadbi in tekmovanjem v odbojki na mivki ter športni rekreaciji. Na 700 m² površine sta dve igrišči enakih dimenzij 16 m x 8 m, katera uporablja in upravlja lokalni odbojkarski klub. Igrišči sta opremljeni tudi z razsvetljavo za možnost večerne uporabe.

Galerija

O destinaciji Izola

Mediteransko mesto s priložnostmi za aktivnosti na morju in v naravi, z različnimi plažami in slovitim Strunjanskim klifom, privlači rekreativce in ekipe športnikov. Poleg dveh stadionov so tu športna dvorana, športno-rekreacijski park in večnamenska telovadnica.

Več o destinaciji
Najbližja letališča: Portorož 12 km / 17 min, Trst 70 km / 52 min, Ljubljana 131 km / 1 h 18 min
Nadmorska višina: 2 m
Površina: 29
Število prebivalcev: 16,720

Športni hoteli v bližini

  • 0 km
  • do 1 km
  • do 10 km
  • do 30 km
  • do 60 km

Raziščite športne zmogljivosti v bližini

Naj bo kraj vaših priprav ali športnega dogodka izhodišče za izbiro športne ponudbe po vaši meri. Razširite pogled in odkrijte, kaj vse vam še ponuja dežela športne kulture!

Športne agencije za organiziranje priprav in športnih dogodkov

Pri organiziranju vseh pomembnih podrobnosti vaših športnih priprav v Sloveniji (namestitev, prehrana, prevozi, sodelujoči strokovnjaki in še bi lahko naštevali) se lahko zanesete na izkušene športne agencije.

Slovenija, športna destinacija

Slovenija, športna destinacija

Dobrodošli v deželi izjemne športne kulture. Spoznajte možnosti zakaj je Slovenija odlična športna izbira za uspešno izvedbo športnih priprav ter organizacijo rekreativnih in vrhunskih športnih tekmovanj.



Partnerji