Skoči na vsebino Kazalo strani

Rižote in njoki

Datum:
15. 03. 2025 ob 08:00
Kraj:
Ljubljana, BIC Ljubljana, Center kulinarike in turizma KULT 316, Prušnikova 74, Ljubljana - Šentvid.
Regija:  Ljubljana & Osrednja Slovenija
Tip:
Delavnice, Izobraževanja za starejše, Izobraževanja

Rižote in njoki

Priprava rižote se zdi enostavna, vendar je prav kuhanje rižote – umetnost! 

Riž je priljubljeno živilo domala povsod po svetu. Rižota je nastala kot skromna jed, danes pa se z njo ponašajo tudi chefi z zvezdicami. 

Na kulinarični delavnici bomo pripravli 6 vrst rižot in tri vrste njokov. Poleg rižot bomo pripravili tudi tresoče puhaste njoke v različnih kombinacijah.

Kulinarično delavnico, ki bo potekala na BIC Ljubljana, vodi Andrej Moljk.

Kotizacija: 110 eur

Ta vsebina ni na voljo v ruskem jeziku.

Prosimo, obiščite domačo stran ali izberite drug jezik.