Skoči na vsebino Kazalo strani

Praktična uporaba načel HACCP sistemov

Datum:
11. 03. 2025 - 03. 04. 2025
Kraj:
Naklo, Biotehniški center Naklo
Regija:  Alpska Slovenija
Tip:
Izobraževanja za starejše, Izobraževanja
Več informacij o: Praktična uporaba načel HACCP sistemov(odpri v novem oknu)

Praktična uporaba načel HACCP sistemov

Program je namenjen vsem odraslim udeležencem, ki se ukvarjajo s predelavo živil, ki so na voljo končnemu potrošniku. 

Udeleženci bodo spoznali načela sistema HACCP, ki so pomembna pri proizvodnji hrane. Cilji izobraževalnega programa so:

  • Seznaniti udeležence z načeli HACCP sistema
  • Pregledati zakonodajo s področja varnega rokovanja z živili
  • Pregledati kaj so tveganja in kaj pomenijo za zdravje ljudi
  • Vpogled v primere dobre prakse
  • Izdelava lastnega načrta po smernicah dobre higienske prakse

Ta vsebina ni na voljo v ruskem jeziku.

Prosimo, obiščite domačo stran ali izberite drug jezik.