Skoči na vsebino Kazalo strani

Chef Marko Pavčnik na podcastu TUR!ZEM

Chef Marko Pavčnik na podcastu TUR!ZEM

Spoznaj zgodbo "kulinaričnega divjaka", ki je svojo kulinaročno zgodbo delil z nami na podkastu TUR!ZEM .

Podcast TUR!ZEM prinaša pogovore s številnimi ključnimi deležniki slovenskega turizma. Med slednje zagotovo sodi tudi chef Marko Pavčnik, ki vodi restavracijo Pavus v Laškem. Mediji so ga poimenovali za t.i. »kulinaričnega divjaka«, kajti Marko je bil eden prvih kuharjev, ki se je zares zanimal za divjo hrano ter se izobraževal na tem področju pod vodstvom legendarnega Daria Corteseja.

Chef Marko ustvarja krožnike na katerih kraljujejo letni časi, pivo in divja hrana iz bližnjega travnika ali gozda. Ekipa restavracije Pavus pa je pod njegovim vodstvom prejela tudi Michelinovo zvezdico, ki s strani ocenjevalcev označuje »visoko kakovostno kulinariko, vredno postanka«.

Poslušaj podkast s chefom Markom Pavčnikom.

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Ta vsebina ni na voljo v ruskem jeziku.

Prosimo, obiščite domačo stran ali izberite drug jezik.