Skoči na vsebino Kazalo strani

Spoznaj nov poklic: Vodja restavracije

Spoznaj nov poklic: Vodja restavracije

Vsaka dobra restavracija potrebuje odličnega vodjo, ki poskrbi za zadovoljstvo gostov, motivacijo zaposlenih in vse ostalo potrebno, da delo poteka tako kot mora. 

Vodja restavracije potrebuje številna znanja in kompetence s strokovnega področja, strast do gostinstva ter spretnost pri upravljanju s timom zaposlenih. Poleg tega pridejo prav učinkovite komunikacijske spretnosti, sposobnost reševanja problemov in sprejemanja odločitev ter empatija do gostov in sodelavcev. K opisu del in nalog sodi še upravljanje s finanancami in skrbno načrtovanje, da se zagotovi stabilno poslovanja restavracije.

Gre za poklic, ki je pri nas zelo iskan, saj nenehna rast turistične in gastronomske ponudbe ustvarja številne nove zaposlitvene priložnosti na tem področju.  

Več podrobnosti o poklicu najdeš tukaj.

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.

Ta vsebina ni na voljo v ruskem jeziku.

Prosimo, obiščite domačo stran ali izberite drug jezik.