Sodelujte z nami

Želite objaviti svojo ponudbo na portalu turizma in športa in jo ponuditi organizatorjem športnih priprav in dogodkov? Preverite, ali izpolnjujete pogoje in objavite svojo ponudbo preko spletnega obrazca.

Športni objekti oziroma športna infrastruktura

Na portalu se lahko predstavijo športni objekti/infrastruktura, ki so namenjeni športnim pripravam in / ali izvedbi športnih tekmovanj.

Obrazec za vnos podatkov:    Športni objekti

Rehabilitacijski centri 

Na portalu se lahko predstavijo rehabilitacijski centri, s specializirano ponudbo za rehabilitacijo športnikov, ki imajo na spletnih straneh objavljene vsebine in predstavitev storitev namenjenih segmentu rehabilitacije športnikov v slovenskem in angleškem jeziku.

Obrazec za vnos podatkov:   Rehabilitacija športnikov

Športnikom prijazne nastanitve 

Na portalu lahko svojo ponudbo predstavijo namestitve, kategorizirane z vsaj tremi zvezdicami, ki imajo na svojih spletnih straneh objavljene vsebine in storitve, ki so namenjene segmentu športnih priprav.

Obrazec za vnos podatkov:   Športnim pripravam prijazne nastanitve

Športne prireditve

Obrazec za vnos podatkov:   Prijava športne prireditve

Hvala, da soustvarjate slovenski šport!

Kontakt

Slovenija je dežela izjemne športne kulture, ki jo soustvarjajo številni posamezniki, organizacije in podjetja. Tudi vi lahko prispevajte v mozaik izjemnih uspehov slovenskega športa.

Organizatorji športnih dogodkov, ponudniki športne infrastrukture, nastanitev in izvajalci športne rehabilitacije, ki zadovoljujejo predpisane pogoje za sodelovanje, lahko brezplačno objavijo svojo ponudbo.

Za dopolnitev ostale ponudbe ali posodobitev obstoječih informacij nas kontaktirajte po e-pošti.

Vprašanja & informacije: urednistvo.sport(at)slovenia.info

Partnerji