Predstavitev

Medicinsko rehabilitacijski center v Termah Dobrna združuje vrhunsko strokovnost, sodobne rehabilitacijske pristope in opremo z naravnimi zdravilnimi dejavniki priznanimi s strani Ministrstva za zdravje Republike Slovenije: termalna voda, fango in šota.

Center se ponaša z mednarodno certificiranimi strokovnjaki s področja mišično skeletne fizioterapije, manualne terapije in športne medicine ter najsodobnejšo opremo fizikalne medicine, balneoterapijo, hidroterapijo in oksikomoro. Športnikom so poleg nastanitve, medicinskih storitev, vrhunske fizioterapije in rehabilitacije na voljo tudi odlični pogoji za treninge in priprave v mirnem in prelepem naravnem okolju.

Rehabilitacijski center v Termah Dobrna nudi možnost številnih obravnav: kinezioterapija, manualna terapija, specialna manualna terapija (Maitland, Cyriax, trigger points, Mulligan, Kaltenborn), nevro fizioterapija, mehano terapija, elektroterapija (protibolečinska ES, ES za krepitev muskulature in FES - funkcionalna ES, visokointenzivni laser, visokointenzivni magnet, tecar, UZ, Magnetna terapija, Schumanov stol, hipobarična terapija (vacusac), trakcija, ERGON IASTM), terapevtske in športne masaže, refleksna masaža stopal, vadba za koordinacijo in propriocepcijo, manjši fitnes, hidroterapija (hidrogimnastika, termalne kopeli, galvanska kopel), terapija z naravnimi agensi (organski in anorganski peloid, parafinske obloge), limfne terapije (manualne in mehanske).

Galerija

O destinaciji Dobrna

V najstarejše slovensko zdravilišče, v katerem deluje tudi diagnostično-rehabilitacijski center, vabijo sprehajalne, kolesarske in učne poti po okolici ter zdraviliški park s kostanjevo alejo. Aktivnim so na voljo tereni za odbojko, tenis, badminton, balinanje.

Več o destinaciji
Najbližja letališča: Ljubljana 81 km / 1h 4 min, Maribor 63 km / 43 min, Zagreb 179km / 1 h 51 min
Nadmorska višina: 378 m
Površina: 32
Število prebivalcev: 2,270

Športni hoteli v bližini

  • 0 km
  • do 1 km
  • do 10 km
  • do 30 km
  • do 60 km
Slovenija, športna destinacija

Slovenija, športna destinacija

Dobrodošli v deželi izjemne športne kulture. Spoznajte možnosti zakaj je Slovenija odlična športna izbira za uspešno izvedbo športnih priprav ter organizacijo rekreativnih in vrhunskih športnih tekmovanj.



Partnerji