Predstavitev

Smo B4, agencija z več kot desetletjem izkušenj na najvišji ravni organizacije športnih priprav in dogodkov vseh vrst, ukvarjamo pa se tudi z logistično podporo zvezam in klubom ter butičnimi turističnimi aranžmaji.

Na naših partnerskih destinacijah v Kranjski Gori in Čatežu ob Savi ter na Bledu in Brdu pri Kranju vsako leto poskrbimo, da priprave nogometnih klubov iz elitnih evropskih tekmovanj potekajo v skladu z zahtevami najvišjega nivoja profesionalnega športa. Nič slabše se na znajdemo v dvoranskih športnih, kjer smo bili nedavno močno vpleteni v organizacijo evropskega rokometnega prvenstva za ženske in MMA spektakla FNC 15.

Pri našem delovanju stavimo na kakovost, ki je vedno naše glavno vodilo, tako pri pripravi športne infrastrukture in organizaciji pripravljalnih tekem kot pri hotelskih storitvah. Naša uigrana in kadrovsko močno ekipa zagotavlja neprenehno podporo na lokaciji, predvsem pa si prizadevamo, da poskrbimo za podrobnosti. Za tiste malenkosti, ki pomenijo največ.

O kakovosti naših storitev pričajo imena priznanih športnih klubov in organizacij, ki smo jih gostili na pripravah v Sloveniji: Luton Town, Le Havre AC, Trabzonspor, Dinamo Zagreb, Hajduk Split, HNK Rijeka, Sturm Graz, Fehervar, košarkarska in rokometna reprezentanca Slovenije in številne mlade nogometne reprezentance najuspešnejših evropskih držav.

Galerija

Slovenija, športna destinacija

Slovenija, športna destinacija

Dobrodošli v deželi izjemne športne kulture. Spoznajte možnosti zakaj je Slovenija odlična športna izbira za uspešno izvedbo športnih priprav ter organizacijo rekreativnih in vrhunskih športnih tekmovanj.



Partnerji