Predstavitev

Verjamemo v moč športa in ustvarjanje vsebin z dodano vrednostjo za naše partnerje, zato se že od leta 1997 izpopolnjujemo v tem, kako kreativno in učinkovito uporabljati šport kot komunikacijsko platformo.

Šport je izkušnja, ki jo začutite in si jo zapomnite. Smo neustavljivi pri zagotavljanju kakovosti in odličnosti pri vsem, kar počnemo, ter stremimo k iskanju najboljših in celovitih rešitev, ki vodijo v trajnostni razvoj.

Ustvarjamo prostor, kjer se posel sreča s športom in zabavo.

Razvijamo koncepte za velike športne dogodke, poskrbimo za njihovo promocijo, prodajo sponzorstev, PR in komunikacijo. Z ustvarjanjem atraktivnega spremljevalnega programa skrbimo za edinstveno ozračje in nepozabno izkušnjo.

Verjamemo v moč športa.

S celostnim pristopom načrtujemo strategije, idejne koncepte in ustvarjamo sponzorske zgodbe. Utrjujemo moč znamk, upravljamo s kampanjami znamk, prisotnih v športu, ali svetujemo tistim, ki svoj vstop v svet športa šele načrtujejo.

Letos jeseni bo agencija organizirala že jubilejno dvajseto izvedbo mednarodne konference o marketingu in sponzorstvih v športu SPORTO, ki je postala vodilni dogodek v širši regiji na področju športnega marketinga.

Smo kreativni tako pri produkciji atraktivnih vsebin kot pri njihovi distribuciji. Z uporabo novih tehnologij in kreiranjem vsebine v svetu športa skrbimo za učinkovito interakcijo pri nagovarjanju izbranih ciljnih skupin.

Namesto omejenih naravnih virov izkoriščamo neomejene kapacitete uma.

Na podlagi izkušenj z velikimi športnimi dogodki in znamkami pripravljamo trajnostne strategije in izvedbene akcijske načrte s kreativnimi ukrepi za zmanjšanje negativnih in povečanje pozitivnih vplivov na okolje in družbo. Uspešnost transparentno merimo in pripravimo trajnostno poročilo.

Galerija

Slovenija, športna destinacija

Slovenija, športna destinacija

Dobrodošli v deželi izjemne športne kulture. Spoznajte možnosti zakaj je Slovenija odlična športna izbira za uspešno izvedbo športnih priprav ter organizacijo rekreativnih in vrhunskih športnih tekmovanj.



Partnerji