Predstavitev

V agenciji Extrem ustvarjamo svet, ki si upa do ekstrema in uresničujemo najbolj nore ideje. Dihamo s strastjo do našega dela in sledimo viziji, ki je kreativna, inovativna in profesionalna. Naši dogodki vas popeljejo na pot nepoznane pustolovščine, ki v vas prebudi vse čute, požene adrenalin po žilah in ustvari spomine, ki ostanejo za vedno.

Naj bo v zraku, pod vodo, na plezalni steni, pod košem ali na ledu, športne dogodke boste z nami doživeli na povsem novi ravni. Močnih pozitivnih čustev ne bo ustavil prav noben varnostni pas, saj boste po vsaki izkušnji želeli še več; in mi vam lahko te občutke ponudimo vedno znova in znova. Šteje izkušnja, ki jo doživimo v polnosti in šport je tisti, ki nas motivira.

Pri ustvarjanju zgodb preko izstopajočih dogodkov, sodelujemo z nacionalnimi športnimi zvezami in mednarodnimi zvezami, ki v nas vidijo zanesljivega partnerja. Prav tako z zgodbami dogodkov vedno iščemo vzporedne vezi, ki jih najdemo v lokalnem okolju.

Med drugim je FIBA na podlagi našega formata tekmovanja Ulične košarke 3x3 standardizirala vsa ostala mednarodna tekmovanja po vsem svetu tega izjemno priljubljenega športa.

Ustvarjamo številne odmevne zgodbe z mednarodnimi športnimi dogodki, kot so Spartan Race hosted by I feel Slovenia, World Kidz Breaking Champion powered by I feel Slovenia, Red Bull Goni Pony, Odbito na Ljubljanici, Odbojka na vodi, Finale državnega prvenstva v košarki 3x3, Laško pohorski smuk, itd. Številni med njimi so lastni produkti, ki jih snujemo celostno; od ideje do končne izvedbe. Vsi naši dogodki vršijo multiplikativne učinke na gospodarstvo in ustvarjajo aktivno vez med turizmom in športom.

 

Galerija

Slovenija, športna destinacija

Slovenija, športna destinacija

Dobrodošli v deželi izjemne športne kulture. Spoznajte možnosti zakaj je Slovenija odlična športna izbira za uspešno izvedbo športnih priprav ter organizacijo rekreativnih in vrhunskih športnih tekmovanj.



Partnerji