Športne panoge

Košarka Odbojka Rokomet

Predstavitev

Velika večnamenska dvorana, ki meri 2.600 m², je primerna za vadbo in tekmovanja v košarki, rokometu in odbojki. Poleg velike dvorane v velikosti rokometnega igrišča so tu še pomožni vadbeni prostori, fitnes, osem garderob, umivalnice s tuši, sanitarije in gostinski lokal. Na izvlečnih tribunah z 830 sedeži je prostora za 1.500 gledalcev. Ob dvorani je 9.000 m² zunanjih športnih površin. Dostopno za gibalno ovirane.

Galerija

O destinaciji Kočevsko

Najbolj zaokroženo gozdno območje v Evropi, ki slovi kot domovanje medvedov, vabi na urejene pohodniške in kolesarske poti čez gozdove in ob topli reki Kolpi. V Kočevju in Ribnici, središču dediščine suhorobarjev, so urejena igrišča in dvorane za različne športe.

Več o destinaciji
Najbližja letališča: Ljubljana 87 km / 80 min, Zagreb 150 km / 1 h 50 min, Trst 155 km / 1 h 50 min
Nadmorska višina: 468 m
Površina: 648
Število prebivalcev: 16,640

Športni hoteli v bližini

  • 0 km
  • do 1 km
  • do 10 km
  • do 30 km
  • do 60 km

Raziščite športne zmogljivosti v bližini

Naj bo kraj vaših priprav ali športnega dogodka izhodišče za izbiro športne ponudbe po vaši meri. Razširite pogled in odkrijte, kaj vse vam še ponuja dežela športne kulture!

Športne agencije za organiziranje priprav in športnih dogodkov

Pri organiziranju vseh pomembnih podrobnosti vaših športnih priprav v Sloveniji (namestitev, prehrana, prevozi, sodelujoči strokovnjaki in še bi lahko naštevali) se lahko zanesete na izkušene športne agencije.

Slovenija, športna destinacija

Slovenija, športna destinacija

Dobrodošli v deželi izjemne športne kulture. Spoznajte možnosti zakaj je Slovenija odlična športna izbira za uspešno izvedbo športnih priprav ter organizacijo rekreativnih in vrhunskih športnih tekmovanj.



Partnerji