Športne panoge

Košarka Futsal - mali nogomet Odbojka Rokomet Tenis Badminton Ostale borilne veščine

Predstavitev

Sodobno zasnovana večnamenska športno dvorano Podčetrtek se ponaša s pomembnimi mednarodnimi arhitekturnimi priznanji in omogoča odlične vadbene in tekmovalne pogoje za košarko, rokomet, mali nogomet, badminton in odbojko. Je priljubljena pripravljalna baza za številne športne klube, pogosto pa gosti tudi tekme. Tu je, denimo, že potekalo Evropsko prvenstvo v badmintonu. V dvorani s tribuno za 2.000 gledalcev je še plezalna stena in igrišče za squash.

Galerija

O destinaciji Podčetrtek

Ob reko Sotlo in na prag Kozjanskega parka s travniškimi sadovnjaki vabijo Terme Olimia, ki športnikom omogočajo vadbo ter sprostitveno in zdravstveno oskrbo. Športna dvorana, primerna za različne dvoranske športe, ima tudi plezalno steno in igrišče za skvoš. Blizu je golf igrišče.

Več o destinaciji
Najbližja letališča: Ljubljana 118 km / 1 h 39 min, Zagreb 86 km / 1 h 10 min, Reka 216 km / 2 h 33 min
Nadmorska višina: 219 m
Površina: 61
Število prebivalcev: 3,630

Športni hoteli v bližini

  • 0 km
  • do 1 km
  • do 10 km
  • do 30 km
  • do 60 km

Raziščite športne zmogljivosti v bližini

Naj bo kraj vaših priprav ali športnega dogodka izhodišče za izbiro športne ponudbe po vaši meri. Razširite pogled in odkrijte, kaj vse vam še ponuja dežela športne kulture!

Športne agencije za organiziranje priprav in športnih dogodkov

Pri organiziranju vseh pomembnih podrobnosti vaših športnih priprav v Sloveniji (namestitev, prehrana, prevozi, sodelujoči strokovnjaki in še bi lahko naštevali) se lahko zanesete na izkušene športne agencije.

Slovenija, športna destinacija

Slovenija, športna destinacija

Dobrodošli v deželi izjemne športne kulture. Spoznajte možnosti zakaj je Slovenija odlična športna izbira za uspešno izvedbo športnih priprav ter organizacijo rekreativnih in vrhunskih športnih tekmovanj.



Partnerji