Športne panoge

Vaterpolo Plavanje

Specifične lastnosti

Primerno za parašportnike

Predstavitev

V okviru Športnega centra Kranj delujeta letno kopališče in pokrit olimpijski bazen, ki skupaj tvorita največji bazenski kompleks za vodne športe v Sloveniji. Notranji olimpijski bazen (50 x 25 m, globina 2,2 m, temp. 26 – 30 °C) s tribuno za 1.000 gledalcev in reflektorsko razsvetljavo je primeren za treninge in tekme v vodnih športih. Tu je še manjši otroški bazen (16 x 18 m), fitnes in vadbeni prostori za športno plezanje ter boks. Urejen je dostop za invalide.

Galerija

O destinaciji Kranj

Blizu Kranja, ki stoji nad kar 30 metrov globokim rečnim kanjonom, je na posestvu Brdo sodoben Nacionalni nogometni center. V mestu, polnem kulturnih doživetij, so tudi teniški in skakalni center, olimpijski bazen, plezarna in športni park z večnamensko dvorano.

Več o destinaciji
Najbližja letališča: Ljubljana 11 km / 16 min, Celovec 102 km / 1 h 10 min, Trst 124 km / 1 h 26 min
Nadmorska višina: 388 m
Površina: 151
Število prebivalcev: 56,780

Športni hoteli v bližini

  • 0 km
  • do 1 km
  • do 10 km
  • do 30 km
  • do 60 km

Raziščite športne zmogljivosti v bližini

Naj bo kraj vaših priprav ali športnega dogodka izhodišče za izbiro športne ponudbe po vaši meri. Razširite pogled in odkrijte, kaj vse vam še ponuja dežela športne kulture!

Športne agencije za organiziranje priprav in športnih dogodkov

Pri organiziranju vseh pomembnih podrobnosti vaših športnih priprav v Sloveniji (namestitev, prehrana, prevozi, sodelujoči strokovnjaki in še bi lahko naštevali) se lahko zanesete na izkušene športne agencije.

Slovenija, športna destinacija

Slovenija, športna destinacija

Dobrodošli v deželi izjemne športne kulture. Spoznajte možnosti zakaj je Slovenija odlična športna izbira za uspešno izvedbo športnih priprav ter organizacijo rekreativnih in vrhunskih športnih tekmovanj.



Partnerji