Športne panoge

Tenis Umetnostno drsanje

Predstavitev

Drsališče v Mestnem parku ob reki Savinji je primerno za treninge umetnostnih in hitrostnih drsalcev ter hokejistov. Ob ledeni površini, veliki 30x 60 metrov, je na tribunah 600 sedežev. Tik ob ledeni dvorani so urejena teniška igrišča, ki so pozimi pokrita s šotorom.

Galerija

O destinaciji Celje

Knežje mesto pod Starim gradom ima sodoben nogometni stadion, več športnih dvoran in igrišč, drsališče, center konjeniškega športa, bazene, progo za kajakaše v strugi Savinje in druge športne zmogljivosti. Blizu športnega mesta je več naravnih zdravilišč.

Več o destinaciji
Najbližja letališča: Ljubljana 80 km / 1 h, Maribor 47 km / 31 min, Zagreb 162 km / 1 h 39 min
Nadmorska višina: 238 m
Površina: 95
Število prebivalcev: 48,850

Športni hoteli v bližini

  • 0 km
  • do 1 km
  • do 10 km
  • do 30 km
  • do 60 km

Raziščite športne zmogljivosti v bližini

Naj bo kraj vaših priprav ali športnega dogodka izhodišče za izbiro športne ponudbe po vaši meri. Razširite pogled in odkrijte, kaj vse vam še ponuja dežela športne kulture!

Športne agencije za organiziranje priprav in športnih dogodkov

Pri organiziranju vseh pomembnih podrobnosti vaših športnih priprav v Sloveniji (namestitev, prehrana, prevozi, sodelujoči strokovnjaki in še bi lahko naštevali) se lahko zanesete na izkušene športne agencije.

Slovenija, športna destinacija

Slovenija, športna destinacija

Dobrodošli v deželi izjemne športne kulture. Spoznajte možnosti zakaj je Slovenija odlična športna izbira za uspešno izvedbo športnih priprav ter organizacijo rekreativnih in vrhunskih športnih tekmovanj.



Partnerji