Športne panoge

Kajak kanu

Predstavitev

Kajak center Solkan je slovenski nacionalni center za kajak na divjih vodah in evropski center za razvoj mlajših kategorij. Nahaja se neposredno ob reki Soči, ob vrhunski slalomski kajak progi na divjih vodah in ponuja odlične razmere za vadbo ter izvedbo tekmovanj. V stavbi kajak centra, ki se razlega na 544 m², so garderobe, sanitarije, gostinski lokal in delavnico za vzdrževanje čolnov.

Galerija

O destinaciji Nova Gorica & Vipavska dolina

Dolina vinogradov in sadovnjakov, ki navdušuje pohodnike, kolesarje in jadralne padalce, se razteza do evropske prestolnice kulture 2025. Nova Gorica, kjer je državni kajakaški center, ima licenciran bazen, atletske, nogometne, teniške in druge zmogljivosti.

Več o destinaciji
Najbližja letališča: Ljubljana 126 km / 1h 25 min, Trst 34 km / 29 min, Benetke 1360 km, 1 h 26 min
Nadmorska višina: 60 - 1495 m
Površina: 678
Število prebivalcev: 67,330

Športni hoteli v bližini

  • 0 km
  • do 1 km
  • do 10 km
  • do 30 km
  • do 60 km

Raziščite športne zmogljivosti v bližini

Naj bo kraj vaših priprav ali športnega dogodka izhodišče za izbiro športne ponudbe po vaši meri. Razširite pogled in odkrijte, kaj vse vam še ponuja dežela športne kulture!

Športne agencije za organiziranje priprav in športnih dogodkov

Pri organiziranju vseh pomembnih podrobnosti vaših športnih priprav v Sloveniji (namestitev, prehrana, prevozi, sodelujoči strokovnjaki in še bi lahko naštevali) se lahko zanesete na izkušene športne agencije.

Slovenija, športna destinacija

Slovenija, športna destinacija

Dobrodošli v deželi izjemne športne kulture. Spoznajte možnosti zakaj je Slovenija odlična športna izbira za uspešno izvedbo športnih priprav ter organizacijo rekreativnih in vrhunskih športnih tekmovanj.



Partnerji